Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απόρρητου

Η προστασία του απορρήτου σας και των πληροφοριών που μας παρέχετε αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για το Δίκτυο Ζώσας Πολιτιστικής Κληρονομιάς (Living Heritage Network). Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει την επεξεργασία των πληροφοριών που συλλέγουμε από και για εσάς όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο ή χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές του και άλλες υπηρεσίες που περιέχουν σύνδεσμο προς την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή παραπέμπουν με άλλο τρόπο ή παρέχουν τη διεύθυνση URL προς την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Με την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Κάθε πληροφορία που υποβάλλεται στην ιστοσελίδα, συλλέγεται, διαχειρίζεται και διατηρείται από το LivingHeritage.Net.gr Λάβετε υπόψη σας ότι η πρόσβασή σας στις Υπηρεσίες μας ενδέχεται να υπόκειται σε ορισμένους όρους και προϋποθέσεις και πολιτικές απορρήτου τρίτων, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, τρίτων φορέων επεξεργασίας πληρωμών. Συμφωνείτε ότι το Δίκτυο Ζώσας Πολιτιστικής Κληρονομιάς δεν ευθύνεται για τέτοιους όρους και προϋποθέσεις τρίτων και για τη χρήση από αυτούς των προσωπικών σας πληροφοριών (πληροφορίες που σας αφορούν και μπορούν να σας ταυτοποιήσουν). Tο Δίκτυο Ζώσας Πολιτιστικής Κληρονομιάς δεν μεταβιβάζει, πουλάει ή ενοικιάζει τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από αυτόν που αναφέρεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, η παρούσα Πολιτική Απορρήτου αφορά μόνο τη χρήση και την επικοινωνία των πληροφοριών που συλλέγονται από το Δίκτυο Ζώσας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

1. Πώς συλλέγουμε πληροφορίες

Για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε σωστά τα έργα μας, τις επερχόμενες υποτροφίες και τα σημαντικά δεδομένα που μοιραζόμαστε μαζί σας με απόλυτη διαφάνεια, το Δίκτυο Ζώσας Πολιτιστικής Κληρονομιάς διαχειρίζεται μια βάση στοιχείων που περιέχει προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τις ΦΟΡΜΕΣ που υποβάλλουν τα μέλη. Όλες οι πληροφορίες που διατηρούμε έχουν ληφθεί και θα ληφθούν απευθείας από αυτές τις πηγές. Συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να παρέχουμε τις καταλληλότερες δυνατό υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

2. Τι είδους πληροφορίες συλλέγουμε

Το Δίκτυο Ζώσας Πολιτιστικής Κληρονομιάς εκτιμά τη σχέση μαζί σας και χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για να εξατομικεύσει την επικοινωνία, να βελτιώσει τις υπηρεσίες και να διασφαλίσει ότι λειτουργεί αποτελεσματικά και αποδοτικά.

Για να συμμετέχετε σε κάποιες δραστηριότητες του δικτύου μπορεί να απαιτείται η εγγραφή σας στον ιστότοπο παρέχοντας τις προσωπικές πληροφορίες όπως έχουν οριστεί στις αντίστοιχες φόρμες εγγραφής ή συμμετοχής.

Άλλα προσωπικά δεδομένα που αποθηκεύονται και επεξεργάζονται από το Δίκτυο Ζώσας Πολιτιστικής Κληρονομιάς μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Ονοματεπώνυμο.
  • Θεσμικό τίτλο.
  • Επαγγελματική θέση.
  • Στοιχεία επικοινωνίας όπως διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) και αριθμό τηλεφώνου.
  • Ημερομηνία γέννησης.
  • Γένος.
  • Τρέχοντα ενδιαφέροντα, δραστηριότητες και έργα.
  • Οπτικοακουστικό υλικό.

Εάν συνδεθείτε σε μια υπηρεσία μέσω των καναλιών των κοινωνικών μέσων του Δικτύου Ζώσας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, οι πληροφορίες που συλλέγουμε μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν το αναγνωριστικό χρήστη ή/και το όνομα χρήστη που σχετίζεται με την εν λόγω υπηρεσία, τυχόν πληροφορίες ή περιεχόμενο που έχετε επιτρέψει στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο να μοιραστεί μαζί μας (όπως η εικόνα του προφίλ σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οι λίστες φίλων σας), καθώς και τυχόν πληροφορίες που έχετε δημοσιοποιήσει σε σχέση με την εν λόγω υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης. Όταν αποκτάτε πρόσβαση στις υπηρεσίες μέσω εφαρμογών κοινωνικών μέσων ή όταν συνδέετε μια υπηρεσία με αυτές των κοινωνικών μέσων, εξουσιοδοτείτε το Δίκτυο Ζώσας Πολιτιστικής Κληρονομιάς να συλλέγει, να αποθηκεύει και να χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες και το περιεχόμενο σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Μόλις εγγραφείτε, είστε πλήρως υπεύθυνοι για όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται. Πρέπει να ειδοποιείτε αμέσως το Δίκτυο Ζώσας Πολιτιστικής Κληρονομιάς για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων ή οποιαδήποτε άλλη παραβίαση της ασφάλειας. Το Δίκτυο Ζώσας Πολιτιστικής Κληρονομιάς δεν θα είναι υπεύθυνο για οποιεσδήποτε πράξεις ή παραλείψεις σας, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε ζημιών οποιουδήποτε είδους που προκύπτουν ως αποτέλεσμα τέτοιων πράξεων ή παραλείψεων. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής, σας παρέχεται το δικαίωμα επιλογής για να λαμβάνετε ενημερώσεις του δικτύου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς ή όχι.

Έχετε την υποχρέωση να δηλώνετε με ειλικρίνεια, ακρίβεια και πληρότητα τα ενημερωμένα προσωπικά σας στοιχεία κατά τη διαδικασία εγγραφής και να ενημερώνετε τον λογαριασμό σας όποτε χρειάζεται. Εάν τα προσωπικά σας στοιχεία δεν είναι σύμφωνα με τις παρούσες διατάξεις ή εάν το Δίκτυο Ζώσας Πολιτιστικής Κληρονομιάς έχει βάσιμες υποψίες ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν είναι σύμφωνα με τις παρούσες διατάξεις έχει το δικαίωμα να απορρίψει την αίτηση εγγραφής σας ή να αναστείλει την επικοινωνία, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε ειδοποίηση, οποιαδήποτε χρήση, τρέχουσα ή μελλοντική. Στην περίπτωση αυτή, δεν έχετε δικαίωμα επιστροφής χρημάτων για την αναστολή.

Το Δίκτυο Ζώσας Πολιτιστικής Κληρονομιάς δεν συλλέγει και δεν αποθηκεύει στοιχεία τραπεζικών ή πιστωτικών/χρεωστικών καρτών και είναι πλήρως συμβατό με το πρότυπο PCI-DSS. Σε περίπτωση χρηματικών συναλλαγών χρησιμοποιούμε έναν επεξεργαστή πληρωμών από εξωτερικό φορέα με διαπιστευμένα πιστοποιητικά ασφαλείας. Η επεξεργασία των πληρωμών υπόκειται στις πολιτικές απορρήτου του εκτελούντος την επεξεργασία πληρωμών, επιπλέον της παρούσης Πολιτικής Απορρήτου. Συλλέγουμε μόνο τις προσωπικές πληροφορίες που αναφέρονται παραπάνω. Τυχόν πρόσθετες πληροφορίες που ζητούνται από τον Εκτελούντα την επεξεργασία πληρωμών συλλέγονται και αποθηκεύονται από τον Εκτελούντα την επεξεργασία πληρωμών και όχι από το Δίκτυο Ζώσας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών από τον εκτελούντα την επεξεργασία πληρωμών.

3. Πώς χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες

Το Δίκτυο Ζώσας Πολιτιστικής Κληρονομιάς χειρίζεται όλες τις προσωπικές πληροφορίες σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ. Συλλέγουμε δύο τύπους πληροφοριών από εσάς:

  1. προσωπικές πληροφορίες, όπως περιγράφονται ανωτέρω στην ενότητα 2 και
  2. μη προσωπικές πληροφορίες, όπως δεδομένα πλοήγησης στον ιστότοπο.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, Το Δίκτυο Ζώσας Πολιτιστικής Κληρονομιάς δεν μεταβιβάζει, πουλάει ή ενοικιάζει τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους με οποιονδήποτε άλλο τρόπο πέραν των όσων αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, εκτός εάν αυτό απαιτείται από το νόμο. Ζητάμε μόνο τις προσωπικές πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να λειτουργήσουμε τις υπηρεσίες μας και να βελτιώσουμε την εμπειρία του χρήστη της ιστοσελίδας μας. Δεν χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για τη δημιουργία οποιασδήποτε μορφής διαφημιστικού υλικού για τρίτους.

Συνεργαζόμαστε με προωθητικές υπηρεσίες τρίτων για την προβολή διαφημίσεων στον ιστότοπό μας ή για τη διαχείριση των διαφημίσεών μας σε άλλους ιστότοπους. Αυτοί οι συνεργάτες διαφημιστικών δικτύων δεν συλλέγουν και δεν έχουν πρόσβαση σε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.

Κρατάμε προσωρινά όλες τις πληροφορίες που ιχνηλατούνται από το τυπικό μοντέλο Google Analytics, αλλά δεν αποθηκεύουμε αυτές τις πληροφορίες στις βάσεις δεδομένων μας.

Εκτός εάν έχετε ζητήσει το αντίθετο, τα δεδομένα σας είναι προσβάσιμα στο Δίκτυο Ζώσας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, στα έργα του και στις δραστηριότητές του. Οι κοινότητες εθελοντών δεν έχουν πρόσβαση στα δεδομένα.

Τα στοιχεία χρησιμοποιούνται και επεξεργάζονται για ένα πλήρες φάσμα δραστηριοτήτων και προγραμμάτων συγκέντρωσης πόρων για τα προγράμματα που αφορούν τους συμμετέχοντες και τα διοικητικά τμήματα. Αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες δραστηριότητες επικοινωνίας και προώθησης (μέσω ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου και γραπτών μηνυμάτων),

  • προώθηση υπηρεσιών και υποτροφιών,
  • προώθηση των υπηρεσιών καθοδήγησης,
  • κοινοποίηση εκδηλώσεων,
  • προγράμματα χρηματοδοτικών εργαλείων.

Ειδικό λογισμικό ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί για να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας μαζί σας, συμπεριλαμβανομένης της ιχνηλάτησης του κατά πόσον τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλουμε ανοίγουν και ποιους ενεργούς συνδέσμους επιλέγετε μέσα σε ένα μήνυμα. Παρακολουθούμε επίσης τις επισκέψεις στον ιστότοπο και χρησιμοποιούμε εργαλεία ανάλυσης, όπως το Google Analytics, για να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.

Αξιοποιούμε εργαλεία και πόρους που μας βοηθούν να κατανοήσουμε τους συμμετέχοντες, τους δωρητές και τους δυνητικούς δωρητές μας, συλλέγοντας πληροφορίες από δημόσια διαθέσιμες πηγές (π.χ. εκλογικό μητρώο, μέσα επικοινωνίας κα) για να αξιολογήσουμε την ικανότητα αυτών των ομάδων να υποστηρίξουν το Δίκτυο Ζώσας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Η δραστηριότητα αυτή μπορεί να περιλαμβάνει την ιχνηλάτηση δεικτών ευημερίας, οι οποίοι βοηθούν να εντοπίσουμε συγκεκριμένους φορείς ή και ιδιώτες που έχουν δράσεις σχετικά με τα έργα του δικτύου και την ικανότητα να το υποστηρίξουν.

Αναλαμβάνουμε τη δέουσα επιμέλεια για τους δωρητές σύμφωνα με την πολιτική αποδοχής δώρων του Δικτύου Ζώσας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και για την τήρηση των κανονισμών για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Αναζητούμε επίσης νέα στοιχεία επικοινωνίας για φορείς με τους οποίους δεν έχουμε επαφή, ώστε να διασφαλίσουμε ότι το Δίκτυο Ζώσας Πολιτιστικής Κληρονομιάς μπορεί να παραμείνει σε επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερους φορείς που δυνητικά υποστηρίζουν τα έργα και τις δράσεις του. Τέλος, χρησιμοποιούμε τα δεδομένα για να αναπτύξουμε αναλυτικές αναφορές, ώστε να διασφαλίσουμε ότι σας αποστέλλονται μόνο αποτελεσματικές και σχετικές επικοινωνίες.

Όλες οι πληροφορίες, που περιγράφονται στην παρούσα ενότητα, χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς. Δεν χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε κανένα άλλο πλαίσιο εκτός από αυτό που περιγράφεται στην Πολιτική Απορρήτου μας.

4. Πώς προστατεύονται οι πληροφορίες σας

Για την προστασία των χρηστών μας, τα προσωπικά στοιχεία τους δεν δημοσιεύονται με κανέναν τρόπο σε άλλους χρήστες ή εξωτερικούς φορείς.

Το Δίκτυο Ζώσας Πολιτιστικής Κληρονομιάς διατηρεί το δικαίωμά να μοιραστεί τις προσωπικές σας πληροφορίες με τρίτους σε περίπτωση πώλησης συγχώνευσης, αλλαγής ελέγχου, αναδιοργάνωσης ή εκκαθάρισης του δικτύου. Όλες αυτές οι ενέργειες ολοκληρώνονται σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προσωπικών δεδομένων και προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

Δεν διαθέτουμε προσωπικές πληροφορίες σε τρίτους για προωθητικούς σκοπούς.

Εάν, ωστόσο, αιτηθεί να μοιραστούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες και τα δεδομένα σας με τρίτους, θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Σημειώστε ότι καμία μετάδοση μέσω του διαδικτύου δεν μπορεί να εγγυηθεί πλήρως την εμπιστευτικότητα και τη μη αποκάλυψή της, και ως εκ τούτου, η μετάδοση γίνεται με δική σας ευθύνη.

Το Δίκτυο Ζώσας Πολιτιστικής Κληρονομιάς χρησιμοποιεί ισχυρά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τη διατήρηση της ακρίβειας των προσωπικών πληροφοριών και τη διασφάλιση της κατάλληλης χρήσης των προσωπικών πληροφοριών. Όταν η πρόσβαση σε δράσεις γίνεται μέσω του διαδικτύου, ασφαλής τεχνολογία προστατεύει τα δεδομένα σας χρησιμοποιώντας τόσο έλεγχο ταυτότητας διακομιστή όσο και κρυπτογράφηση δεδομένων.

Δεν ανεχόμαστε την ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Για να αναφέρετε spam που σχετίζεται με το Δίκτυο Ζώσας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Ενδέχεται να ελέγχουμε για spam, ιούς, επιθέσεις phishing και άλλες κακόβουλες δραστηριότητες ή παράνομο ή απαγορευμένο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, αλλά δεν αποθηκεύουμε μόνιμα τα μηνύματα που αποστέλλονται μέσω αυτών των εργαλείων.

Το Δίκτυο Ζώσας Πολιτιστικής Κληρονομιάς καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφάλεια της αποθήκευσης των πληροφοριών του, προκειμένου να προστατεύσει την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας πληροφοριών από την απώλεια και την υποκλοπή τους από τρίτους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει μηδενικός κίνδυνος έναντι απώλειας ή υποκλοπής των προσωπικών σας πληροφοριών από τρίτους.

 

Εταίροι / Partners

  

Scroll to Top