Συνάντηση Ενημέρωσης 2024

Συνάντηση Ενημέρωσης 2024

Συνάντηση γνωριμίας, ενημέρωσης και ανταλλαγής ιδεών με φορείς, συλλογικότητες και πρόσωπα που ασχολούνται με τη ζωντανή κληρονομιά στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει το υπό διαμόρφωση Δίκτυο Ζώσας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, την Τετάρτη 19 Ιουνίου, στις 14:00, υβριδικά – με φυσική παρουσία στο Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φοίβος Ανωγειανάκης (ΜΕΛΜΟΚΕ), Διογένους 1-3, στην Πλάκα και, ταυτόχρονα, με διαδικτυακή συμμετοχή από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Η συνάντηση έχει στόχο να ενημερώσει για τα μέχρι τώρα βήματα διαμόρφωσης του Δικτύου, να αναπτύξει το διάλογο για τα επόμενα και να θέσει τις βάσεις για την προετοιμασία της 2ης Συνάντησης του Δικτύου, η οποία προγραμματίζεται για το φθινόπωρο του ‘24.

Θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΜΕΛΜΟΚΕ και διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM. Για την παρακολούθηση και συμμετοχή είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής (έως και τις 17 Ιουνίου) στην αναδυόμενη φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω “κουμπί” εγγρφής.  για την αποστολή των απαραίτητων στοιχείων πρόσβασης.

Εταίροι / Partners

  

Scroll to Top